Presentación #BaixaTGN para impulsar la Parte Baja de Tarragona

Aquest dimecres s’ha donat a conèixer la creació d’una associació d’empresaris al Barri del Port sota el nom #BaixaTGN impulsada principalment per Premium Group i Zero Produccions amb l’objectiu d’acollir i integrar a altres agents del teixit comercial de la Part Baixa, expliquen els seus impulsors.

La nova entitat cobreix la mancança que fins ara tenia aquesta zona de la ciutat pel que fa a una agrupació del teixit comercial i que servirà per sumar esforços i recolzar la tasca de l’Associació de Veïns del Port, en l’objectiu de reactivar el barri, com valora la seva presidenta, Rosa Puig.

Entre les primeres accions conjuntes entre l’associació veïnal i la d’empresaris, la Revetlla de Sant Joan per a la nit del 23 de juny a la Plaça dels Carros amb concert de Rumbes Canya, espai per portar-se el sopar i gaudir-lo a la fresca, i sessió de dj’s. D’altra banda, el mateix indret acollirà per segon any la CucaFesta, com a revetlla final després de La Cucafera Baixa a Santa Tecla la nit del 20 de setembre i que l’any passat va estrenar-se amb èxit.

No Replies to "Presentación #BaixaTGN para impulsar la Parte Baja de Tarragona"


    Got something to say?